Kas Pulk Võtab Posti Ametikoha Üle?
BlackFly10 | 17.02.2010
Mis te arvate, kas Post võib varsti Kelgukoertest kaduda tänu sarjas saadud pärandusele ja tema asemele võib asuda Pulk?
Mis te arvate, kas Post võib varsti Kelgukoertest kaduda tänu sarjas saadud pärandusele ja tema asemele võib asuda Pulk?
Olen mõelnud ka sellele, et Kelk võtab alles nüüd (kui on juba hilja) Signe palvet kuulda ning jääb pensionile. Pärast seda astub Kõsta Kelgu asemel ning Pulgast saab täiskohaga Posti paarimees.
Mulle jääb ette see, et ühest osas ütles Post vist, et kui talle paar miljonit sülle kukuks, et jätaks ta tööd politseis ja loomulikult ka Kõstat mitte.
Hästi ei tahaks seda just uskuda...
Ja Kelgu pensionile minek lõplikult, ka kahtlane, nii suure kaliibriga näitleja...sel juhul võib asi hakata kiiva kiskuma
Tundub, et Posti päranduse asjad ei lähe vist ikka nii nagu Me arvanud oleme...arvan, et asjad võtavad ootamatu pöörde!
Aga tundub, et varsti kutsutakse Meid pulma! ;)
Pulk nagu Posti sugulane :D Raudselt viskab see sama kelk sussid püsti , tal tervis juba kehv ja kõbi kah, ning postist saaks siis tema asendaja ning pulgast saaks mardi asendaja ja mardist posti asendaja ning kõsta jääb omakohale . Vot nii võiks toimida :)
Kirjutage mulle meilile seda, et kus ma võiksin saada sellise helina oma telefonile nagu on postil telefonis !?:)